Ukupno pregledanih strana (Total Page Views)

четвртак, 23. август 2012.

(jedno) Izvinjenje, an ApologyMoram da se izvinim svim čitaocima čiji su komentari završili u kategoriji “nepoželjno“ a (naravno) nisu tamo pripadali. Ovo je urađeno automatski od strane google-a u cilju zaštite što radi jako dobro ali (još uvek) nije svršeno. Ne znam po kom algoritmu sve ovo funkcioniše ali više puta su i moji komentari završili tamo.
Radi se o desetak komentara publikovanih od 30. Jula do 9. Avgusta u raznim tekstovima.
Neki su doduše i ponovljeni (duplirani) ali bolje i to nego da neki ostane neobjavljen.
Sada su vraćeni na svoja mesta a rado ću odgovoriti iako sa zakašnjenjem. Neki od njih su samo komentari a ne pitanja tako da se nadam da će sve biti gotovo do vikenda ili najkasnije do kraja istog.
Još je više bitno naglasiti da je 3 ili 4 komentara bilo iz inostranstva i na engleskom jeziku te se tim čitaocima posebno izvinjavam.
Takođe se nadam da ću do kraja avgusta objaviti (bar) još jedan tekst.
Moram priznati da sam baš tu (radnu) nedelju bio veoma zauzet i da nisam gledao odeljak „nepoželjno“ a posle bio na odmoru pa je zakašnjenje prilično. Nadam se da ova neugodnost ostaje samo prošlost te da se neće ponoviti.
Pozdrav!

I have to apologize to all the readers whose comments end up in the category of "undesirable" and (of course) did not belong there. This is done automatically by Google in order to protect what it's doing very well, but (still) not ideal. I do not know on what all this algorithm works, but many times my comments ended there.
It's about a dozen published reviews from July 30th to August 9th in various articles.
Some though, and repeated (duplicate) but it's better than some not be published.
Now they have returned to their places and I'll be happy to respond even with a delay. Some of them are just comments, not questions, so I hope it will all be over by the weekend or at the latest by the end of it.
Even more important to note that the three or four comments were from abroad and in the English language and to the readers especially apologize.
I also hope that I will publish by the end of August (at least) one more text.
I must admit that I was very busy that (working) week and I have not watched the "undesirable" and later was on vacation, so the delay quite extensive. I hope that this remains only a past and would not be repeated again. I also hope that readers who post comments will not find fault with this author.
Regards!

Нема коментара:

Постави коментар