Ukupno pregledanih strana (Total Page Views)

субота, 5. јануар 2013.

Podrška kompaniji Mass, Support for Mass Company (Motul Serbia)


Na žalost, Nova 2013. nije počela kao "srećna i berićetna".
Ovom prilikom bih pružio svoju solidarnost gospodinu Isaku vlasniku Mass Comapany iz Beograda, najviše poznatoj po uvozu i distribuciji Motul ulja u Srbiji (i nekim susednim državama). Naravno Mass zastupa i druge velike brendove (NGK, Knecht ...).
Kao što su čitaoci (u Srbiji sigurno jer su objavile sve nacionalne TV stanice) mogli već da čuju i vide, došlo je do požara velikih razmera u carinskom magacinu (po izveštajima novinara nekih 50-tak tona mazivih ulja) i do velike materijalne štete po kompaniju Mass.
Sreća u nesreći je da niko nije stradao. Nadam se da nema ni povređenih makar ne ozbiljnije.
Šta reći kada su reči slabe da izraze iznenađenje i da izraze žaljenje.
Duša me boli kada gledam proznate zgrade i ovu meni prijateljsku kompaniju u kojoj sam doduše (igrom slučaja) boravio samo jedanput i odakle nosim lepa sećanja i utiske.
Ne bih dalje, više bi bilo suvišno i beskorisno.
Drž' se Isače!
Sve najbolje tebi i tvojoj porodici.
Najiskrenije želje za što bržom obnovom i nastavkom uspešnog rada.

1 коментар:

  1. Hvala dragi nam prijatelju,

    na dan 05.02. pre 20 godina je osnovana firma MASS Company d.o.o.

    Obavestavamo Vas da firma MASS Company d.o.o. nesmetano funkcionise, da ima za isporuku svu robu sa lagera uprkos pozaru koji se zadesio u centralnom magacinu gde je unisten jedan deo robe i objekta.
    MASS Company d.o.o. se sa sedistem zvanicno nalazi na novoj adresi Jovanke Radakovic br.84b sa brojem telefona i faksom 011/78-57-000.

    Takodje zelimo da Vas obavestimo da smo valutu placanja vratili na period kao pre nemilog dogadjaja najduze do 30 dana i da za avansnu uplatu dajemo dodatnih 3% kasasa.
    U skladu sa Vasim mogucnostima ocekujemo da pospesite saradnju sa nasom kompanijom kako bi zajedno radom i obrtom robe prebrodili gubitak koji je nastao pozarom, a mi cemo Vam se u daljem periodu na prigodan nacin oduziti.

    Za pocetak sezone MASS Company i MOTUL su spremili akciju.
    Akciona kolicina od ukupno 40.000 litara spremna za isporuku, traje dok traju zalihe i moze se poruciti samo na pakovanje ili bure.

    ОдговориИзбриши