Ukupno pregledanih strana (Total Page Views)

петак, 10. април 2009.

Jako mi je žao što je prethodni post iako kucan kao rtf izgubio dobar deo formatiranja. Autor (inače bivši IT profesionalac, au sramote!) je ručno prepravljao celo popodne tekst da bi na kraju sekundom neopreza obrisao veći deo. U napadu besa i panike, obrisao je ceo post. Sad je vraćen klot tekst (doduše delom formatizovan) i kao takav će do daljeg ostati.
Umesto korisnog vreme je uzalud bačeno i to je to. Povratka nazad nema.
Tako mi i treba kada u domaćim uslovima (ADSL ali svi znamo da je to daleko od svetskog proseka, dalje nego što su domaća ulja od stranih) pokušavam da baratam tekstom od 35.000 reči on-line.
Kada saznam kako postaviću tekst za download.
Još jedno zapažanje. Blog forma je u stvari normalna i ide od novog ka starom. Teskt je pisan upravo obratno te je izgubio nit tako da je uvod na kraju i sl. O.K. možda su samo podešavanja a ako neko želi integralni tekst mora poći naopačke.
I da ne dužim. Ovaj blog nikada neće biti fensi, neće čak biti ni jako upotrebljiv i imaće jako malo (ako uopšte) slika. U opštoj propasti slobodnog vremena autor će se truditi da tekstu da prednost u odnosu na sve drugo.
Savet dana: provedite više sa vašim najmilijima a blogovi, internet i sve ostalo ... ima i gorih stvari, ali iako nije baš gubljenje vremena nije ni njegova štednja. Nađite pravu meru i ako imate spor internet prethodni gigantski post iskopirajte te ga na miru čitajte neometeni sporošću interneta ili njegovom blokadom koja vam može (kao meni) pokvariti nešto tako lepo kao što je petak popodne sa porodicom.
Posle ovog poraza, sledi pauza od par dana a zatim nove informacije.
Malo sam i ekperimentisao te u vezi mitova mogu i malo sopsvenog a praktičnog iskustva da ugradim.
Pozdrav!!

Нема коментара:

Постави коментар